Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Середа, 13 вересня 2017, 13:15

Садовий призначив директора сміттєвого департаменту

Андрій Садовий

Обов’язки директора департаменту з питань поводження з відходами Львівської міськради виконуватиме Сергій Сало.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий поклав виконання обов’язків директора департаменту з питань поводження з відходами міськради на Сергія Сала, заступника директора департаменту – начальника управління розвитку системи поводження з відходами департаменту з питань поводження з відходами Львівської міськради.

«Я підтримав пропозицію Сергія Богдановича Бабака, щоб ми на Сергія Сала поклали обов’язки керівника департаменту поводження з ТПВ. Враховуючи, що в нас там є вакансія і дуже багато є роботи, треба фахово до всього підходити», – заявив Андрій Садовий.

Зазначимо, Сергій Сало з грудня 2016 виконував обов’язки начальника управління житлового господарства департаменту житлового господарства та інфраструктури міської ради. У 2015 році він був начальником відділу комунального господарства управління житлового господарства департаменту житлового господарства та інфраструктури міськради.

Також він працював начальником відділу контрольно-ревізійних перевірок управління Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг у Львівській, Рівненській, Волинській, Івано-Франківській та Закарпатській областях.

Нагадаємо, у серпні директор департаменту з питань поводження з ТПВ у Львівській міськраді Іван Рудницький, якого призначили на цю посаду 6 червня, звільнився за угодою сторін.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.