Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

львівські маршрутки

Четвер, 14 вересня 2017, 16:34

Міськрада Львова продовжила маршрутки з АС «Західна» до площі Різні

львівські маршрутки

Експрес-маршрути курсуватимуть за новим маршрутом з 15 вересня.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявив заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак, для вирішення проблеми доїзду мешканців області до Львова було запущено експрес-маршрути від АС «Західна» до приміського вокзал, а з 15 вересня маршрут шести з них буде продовжено до площі Різні.

«Порядок курсування транспорту приміських маршрутів визначений законодавством, де чітко вказано, що вони мають курсувати до першої автостанції. З урахуванням цього було запущено експрес-маршрути від АС «Західна» до приміського вокзалу. З 15 вересня 6 транспортних засобів будуть продовжені до площі Різні. Інтервал руху буде 15 хв, автобуси курсуватимуть із 7:20 год до 10:15 год та з 16:00 год до 19:30 год», – зазначив Сергій Бабак.

Зазначимо, у Львові мешканці обурені маршрутним сполученням від автостанції «Західна», куди прибувають автобуси із районів області. Через це Львівська ОДА звернулась до Львівської міськради з вимогою навести лад із пасажирськими перевезеннями у Львові. Також на сайті Львівської облради з'явилася петиція про перенесення приміських маршруток.

Натамість Львівська міськрада повідомила, що проведе аналіз ситуації, яка склалася із пасажирськими перевезеннями у місті.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.