Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Середа, 20 вересня 2017, 10:09

Міськрада Львова скерувала сім мільйонів на перинатальний центр

Львівська міськрада

Львівська міськрада заперечує звинувачення обласної ради щодо бездіяльності щодо фінансування Львівського обласного перинатального центру.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як йдеться у повідомленні міськради, вона ще у червні виділила майже 7,5 млн грн для забезпечення безперебійного теплопостачання перинатального центру, внісши зміни до переліку об’єктів, видатки на які у 2017 році будуть проводитись за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету Львова.

"У листі, скерованому на ім’я голови Львівської обласної ради від 08.08.2017 року зазначено, що звернення депутатів Львівської обласної ради розглянуто і прийнято відповідну ухвалу.

Відтак, з міського бюджету Львова виділено 7 438 421 грн на реконструкцію мереж і споруд водопостачання та водовідведення на території ЛОКПЦ та робіт для забезпечення безперебійного його теплопостачання", – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, вчора депутати обласної ради звернулися до Львівської міської ради про виділення 20 млн грн на реконструкцію перинатального центру у Львові, наголошуючи, що ще у березні цього року облрада просила Львівську міську раду фінансово долучитися до реконструкції перинатального центру, проте безрезультатно.

За словами голови Львівської облради Олександра Ганущина, станом на 19 вересня до обласної ради від Львівської міськради не надходило жодних коштів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.