Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

школа

Середа, 27 вересня 2017, 11:54

У 2018 році всі українські першачки навчатимуться за новим стандартом

школа

На ці нововведення уряд передбачив 1 млрд грн.

Про це повідомила прес-служба Кабінету міністрів України.

Цьогоріч в Україні розпочато новий стандарт початкової школи. Для шкіл вже створені усі необхідні умови для навчання школярів за цим стандартом.

«Ми передбачили на модернізацію перших класів, з яких у 2018 році стартує Нова українська школа, 1 млрд грн у бюджеті. Місцеві органи також матимуть долучитися до створення умов», – зазначила міністр освіти і науки Лілія Гриневич.

Вона додала, що такі зміни вкрай необхідні для української школи, так як сьогодні ми маємо спадання інтересу дітей до навчання.

Новий стандарт значно відходить від середовища звичайного класу. Місце для зберігання речей, парти, розставлені по-новому, освітні матеріали та найголовніше методика,  завдяки якій діти збережуть свою  наснагу до навчання – те, що присутнє у новій програмі.

Нагадаємо, що 25 вересня Президент України Петро Порошенко підписав Закон України №2145-VIII«Про освіту», прийнятий Верховною Радою України 5 вересня 2017 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.