Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Середа, 27 вересня 2017, 15:31

Садовий шукає заміну Рудницькому та Щиру

Андрій Садовий

Львівська міськрада оголосила конкурс на вакантні посади начальників управління транспорту та заступника директора сміттєвого департаменту.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

У місті тривають конкурси на посаду заступника директора департаменту житлового господарства та інфраструктури та на посаду заступника начальника управління оперативного поводження з відходами Львівської міської ради.

Зокрема, від кандидатів на посади вимагають: повна вища освіта, стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування та держслужбі на керівних посадах.

Окрім цього, кандидат на посаду заступника директора департаменту ЖКГ має володіти стратегічним баченням розвитку транспортної системи міста.

Усі документи приймаються до кінця жовтня.

Зазначимо, наразі в.о. начальника управління транспорту є Олег Партика, а в. о. директора департаменту з питань поводження з відходами – Сергій Сало, якого призначили на цю посаду у вересні, після звільнення Івана Рудницького.

Щодо Олега Партики, то він виконує обов'язки начальника управління транспорту з 2 березня 2017 року. До нього управління очолював Віктор Щир.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.