Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Бескидський тунель

П'ятниця, 6 жовтня 2017, 14:12

Підрядник на місяць раніше закінчив будівництво Бескидського тунелю

Бескидський тунель

Наразі залишається лише укласти колії та облаштувати лінії електропередач.

Про це повідомляє Центр транспортних стратегій.

За даними компанії ЗАТ "БА Інтербудмонтаж Україна", яка пробивала, бетонувала та облаштовувала гідроізоляцію Бескидського тунелю, станом на 4 жовтня усі будроботи завершено.

Наразі у тунелі залишається облаштувати землю на підходах до нового тунелю, укласти колії, здійснити монтаж лінії електропередачі і зв'язку.

Відтак, повний комплекс робіт планується закінчити 25 травня 2018 року.

Як заявляли раніше в Укрзалізниці, роботи з будівництва тунелю планували закінчити 6 листопада, а у вересні-жовтні Укрзалізниця планувала розпочати укладання верхньої колії, монтаж лінії електропередач та зв’язку.

Нагадаємо, будроботи із прокладання тунелю стартували у листопаді 2013 року. Довжина тунелю становить 1,764 км, ширина – 10,5 м, висота – 8,5 м. Новий двоколійний тунель буде пропускати до 100 пар поїздів на добу зі швидкістю 60-70 км/год.

Прокладання другого етапу тунелю розпочалася 1 лютого 2016 року із східного порталу, а перший етап будівництва тунелю – проходку верхнього уступу було завершено 21 січня 2016 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.