Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Верхнє Синьовидне

Середа, 11 жовтня 2017, 12:43

Школу-інтернат у Верхньому Синьовидному перетворять на санаторій

Верхнє Синьовидне

Львівські депутати погодили ліквідацію школи-інтернат "Надія" та створення на її базі дитячого закладу відпочинку.

Вчора на сесії Львівської обласної ради депутати прийняли рішення "Про припинення КЗ ЛОР "Верхньосиньовидненська загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів "Надія" та створення на його базі комунального закладу Львівської обласної ради "Дитячий заклад оздоровлення та відпочинку "Надія".

"За" проголосували 52 депутати.

Відтак, усіх вчителів цієї школи-інтернату звільнять, а приміщення передадуть на баланс КЗ ЛОР "Дитячий заклад оздоровлення та відпочинку "Надія" й відбудеться конкурс на обрання в.о. керівника новоствореного закладу.

Як заявив голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, ці заклади створені, щоб надавати певні послуги.

"Коли ми говоримо, що 40 дітей обслуговує 70 працівників, то, очевидно, що це є недопустимі речі", – наголосив Олександр Ганущин.

Нагадаємо, на минулій сесії облради депутати уже розглядали це питання, однак їм не вистачило голосів, щоб його прийняти. Тоді ж фракція Народного руху України у облраді заявила, що не підтримує ліквідацію школи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.