Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

будівництво

П'ятниця, 13 жовтня 2017, 15:50

У Львові збудують ще один житловий комплекс

будівництво

Міськрада Львова дозволила звести на вул. Зеленій, 204 шість багатоповерхівок.

Це рішення сьогодні ухвалив виконавчий комітет Львівської міської ради, передає кореспондент Варіантів.

Сьогодні виконавчий комітет затвердив ТзОВ "Профіт-Торг" містобудівну документацію та погодив зведення на вул. Зеленій, 204 житлового комплексу, який складатиметься із шести будівель разом з вбудованими приміщеннями громадського призначення та паркінгом.

Усі будівлі, які наразі знаходяться на цій території, компанії дозволили знести.

Відтак, на площі у 3,4638 га та 0,081 га фірма має побудувати шість житлових 9-поверхових будинків висотою не вище 37,6 метрів.

Як йдеться у єдиному реєстрі юридичних осіб, ТзОВ "Профіт-Торг" була створена у 2010 році у Львові, наразі вона зареєстрована на вул. Зелена, 204. Власником фірми є Зіновій Гнатейко, а займається підприємство будівництвом житлових і нежитлових будівель, неспеціалізованою оптовою торгівлею, наданням інформаційних послуг, діяльністю у сфері права.

Нагадаємо, у вересні міськрада Львова також дозволила збудувати на місці колишнього кінотеатру "Галичина", що на вул. Любінській, 93, житлово-рекреаційний комплекс із 4 кінотеатрами, торговим центром та офісами.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.