Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

мітинг під Верховною Радою

ukrinform.com

Вівторок, 17 жовтня 2017, 17:30

Під час мітингу у Києві постраждало троє людей

мітинг під Верховною Радою

Серед постраждалих – двоє мітингувальників і один правоохоронець.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Сьогодні у Києві внаслідок мітингу під будівлею Верховної Ради України почалися сутички між мітингувальниками і правоохоронцями. У результаті цього постраждало щонайменше троє осіб, серед них один правоохоронець.

Також представники "Руху нових сил" принесли близько 20 нових наметів, які вони планують встановити в Маріїнському парку біля будівлі Верховної Ради, наголошуючи, що не покинуть площу, доки нардепи не проголосують за зняття депутатської недоторканості, змін у виборче законодавство і створення антикорупційного суду.

Нагадаємо, вранці перед будівлею Верховної Ради у Києві розпочався мітинг. До нього долучилися й інші міста, зокрема, у Львові вранці активісти зібралися перед будівлею Львівської ОДА.

Під час мітингу екс-голова Одеської ОДА та лідер "Руху нових сил" Міхеїл Саакашвілі заявив, що президент Петро Порошенко має піти у відставку, якщо вимоги протестувальників не виконають до кінця дня.

Також сьогодні у народного депутата Володимира Парасюка виник конфлікт з начальником Управління державної охорони Валерієм Гелетеєм.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.