Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вивіски

Середа, 25 жовтня 2017, 13:33

Садовому дозволили демонтувати алкогольні вивіски

вивіски

Суд задовольнив апеляцію Львівської міськради про демонтаж вивісок у Львові.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Львівський апеляційний адміністративний суд задовольнив апеляцію міської ради щодо скасування рішення виконавчого комітету міськради про обов’язкову процедуру виготовлення та погодження з мерією паспортів розміщення вивісок, а також процедуру їх демонтажу.

Раніше прокуратура подала позов до Львівського окружного адміністративного суду про визнання протиправним і скасування цього рішення.

«Порядок розміщення малих архітектурних форм визначає загальні вимоги до вивісок: їх розміри, матеріали, колір, стилістику, техніку безпеки, освітлення тощо, встановлював чіткий і прозорий механізм їх розміщення на фасадах будівель і процедуру їх демонтування. Це дає можливість впорядкувати розміщення вивісок», – пояснили у комунальному підприємстві «Адміністративно-технічне управління».

Нагадаємо, у червні суд скасував рішення виконавчого комітету міськради щодо розміщення вивісок у Львові, коли Львівська міська рада запровадила для підприємців обов’язкову процедуру виготовлення та погодження з міськрадою паспортів розміщення цих вивісок, а також процедуру їх демонтажу.

Також наприкінці березня міський голова Львова Андрій Садовий наказав демонтувати у Львові рекламні вивіски зі словом «алкоголь». З кінця березня з понад 100 вивісок зі словом «алкоголь», демонтували 71 вивіску, та 6 рекламних конструкцій алкоголю за 38 адресами.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.