Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

проекти

Четвер, 26 жовтня 2017, 17:57

В Україні додатково профінансують ще 800 інвестиційних проектів

проекти

Уряд виділив 98 млн грн на фінансування проектів у рамках ДФРР.

Про це повідомила прес-служба Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України.

Як заявив віце-прем’єр-міністр України Геннадій Зубко, уряд схвалив додатковий перелік інвестиційних проектів регіонального розвитку з обсягом фінансування понад 98 млн грн у рамках Державного фонду регіонального розвитку.

"Ці кошти ДФРР спрямовуються на будівництво та реконструкцію соціальних об’єктів (лікарні, школи, поліклініки), відновлення мостової інфраструктури, проведення термомодернізації тощо. Загалом в рамках ДФРР в 2017 році буде профінансовано майже 800 інвестиційних проектів у регіонах України", – зазначив Геннадій Зубко.

Зазначимо, загальний обсяг фінансування ДФРР на 2017 рік становить 3,5 млрд грн.

Цього року Львівська область подала 267 інвестиційних проектів, які фінансуватимуться з ДФРР, обсяг якого складає 166,6 млн грн.

Найбільше проектів подав Пустомитівський район – 31, Жовківський – 27, Старосамбірський – 18, Самбірський – 24. Більшість поданих проектів від Львівщини, які оприлюднені на сайті міністерства, стосуються ремонту шкіл та народних домів, вуличного освітлення, дитячих майданчиків.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.