Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Андрій Садовий

Четвер, 26 жовтня 2017, 14:42

Садовий пояснив, чому у Львові нерегулярно курсують маршрутки

Андрій Садовий

Андрій Садовий заявив, що цьогоріч Львівська міська рада не отримувала коштів на виплату перевізникам компенсацій за пільговиків.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні під час сесії Львівської міської ради міський голова Львова Андрій Садовий прокоментував ситуацію з автотранспортним перевезенням.

"Транспорт їздить жахливо, тому що більша частина людей не платить за проїзд. Якщо раніше держава передбачала кошти в бюджеті на відшкодування, то цього року держава нам не дала жодної копійки на відшкодування за проїзд пільговиків. З яких коштів платити? Ми ж країна, де в нас всі мають пільгове право. А перевізники говорять, що не можуть працювати собі у збиток, тому вони просто з’їжджають з маршрутів. Ситуація надзвичайно складна", – пояснив Андрій Садовий.

Нагадаємо, львівським перевізникам не виплатили компенсації за пільговиків ще за 2016 рік. Відтак вони подають до суду на Львівську міську раду.

У свою чергу в середині вересня заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак зазначив, що транспортного колапсу у місті немає. Натомість активісти спеціально говорять про брак автобусів на маршрутах Львова.

Додамо, також у Львові водії маршруток масово звільняються і їдуть на заробітки до Польщі. Через брак водіїв громадський автотранспорт у місті з кінця серпня курсує з перебоями.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.