Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

котельня

П'ятниця, 27 жовтня 2017, 13:49

Садовому та Синютці може загрожувати кримінальна відповідальність через опалювальний сезон

котельня

Геннадій Зубко вказав на кримінальну відповідальність для голів ОДА та місцевої влади за несвоєчасне підключення до тепла.

Про це повідомила прес-служба Кабінету міністрів України. 

Як заявив міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко, голови ОДА і місцеві адміністрації до 31 жовтня повинні провести моніторинг і підготувати всі проблемні питання щодо проходження опалювального сезону у області.

Від додав, що при виявлені фактів бездіяльності і невчасного виконання обов’язків органами місцевого самоврядування, відповідні матеріали будуть направлені до Генпрокуратури.

"Місцеве самоврядування зобов’язане сумлінно виконувати обов’язки перед своїми громадянами. А це – вчасний запуск і вчасна подача тепла до домівок наших українців", – зазначив Геннадій Зубко.

За словами міністра, голів органів місцевого самоврядування за неналежне виконання своїх обов’язків можуть притягнути до кримінальній відповідальності.

Нагадаємо, нещодавно прем'єр-міністр Володимир Гройсман доручив з’ясувати ситуацію із початком опалювального сезону у регіонах.

Нагадаємо, 23 жовтня у Львові відновили опалювальний сезон. Офіційно він стартував 10 жовтня, однак через підвищення температури з 15 жовтня подачу опалення було призупинено.

Також через суттєву заборогованість "Львівтеплоенерго" не подає опалення мешканцям 6 будинків у місті.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.