Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Бега

Понеділок, 30 жовтня 2017, 11:45

Головою Славської ОТГ став приватний підприємець

Володимир Бега

Самовисуванець Володимир Бега переміг на виборах на посаду голови Славської ОТГ.

У неділю, 29 жовтня, у Славській об'днаній територіальній громаді відбулися перші місцеві вибори. Явка виборців у Славській ОТГ була однією із найвищих серед восьми ОТГ, де вчора відбулись вибори, і склала 64,7%.

Відтак, згідно із результатами виборів, головою цієї громади став підприємець та самовисуванець Володимир Бега. Як повідомив він сам на своїй сторінці у Facebook, за нього проголосувало 1648 виборців, друге місце посів Михайло Кінаш з 1016 голосів, третє – Василь Білинець з 885 голосами.

Зазначимо, загалом на посаду голови Славської об'єднаної територіальної громади балотувалися 5 самовисуванців (серед яких голова селищної ради) і один представник політсили.

Славська селищна об'єднана територіальна громада є першою ОТГ Сколівського району, заснована у серпні цього року. 

Нагадаємо, 29 жовтня вибори проходили також у Волицькій ОТГ, Підберізцівській ОТГ, Солонківській ОТГ Щирецькій ОТГ Рудківській ОТГ, Великомостівській ОТГ, Воютицькій ОТГ.

Про результати виборів у інших ОТГ можна дізнатися тут.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.