Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

СІЗО

Четвер, 2 листопада 2017, 12:10

Інвестор розробив проект будівництва нового Львівського СІЗО

СІЗО

Інвестором будівництва нового Львівського слідчого ізолятора буде компанія, яка подала проект.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як заявив заступник міністра юстиції України Денис Чернишов, цьогоріч стартував конкурс проектів на будівництво СІЗО Києва та Львова за межами міст в рамках державно-приватного партнерства.

"У нас чітко є подання від потенційного інвестора проекту з будівництва нового Львівського СІЗО. Наразі створено комісію з відпрацювання цього проекту, його відповідності прийнятим нормам", – наголосив Денис Чернишов.

За його словами, далі проект має пройти експертизу Міністерства економічного розвитку і торгівлі та Міністерства фінансів.

"Найімовірніше, у Львові та компанія, яка подавала цей проект, й буде інвестором", – додав Денис Чернишов.

Нагадаємо, Міністерство юстиції оголосило конкурс з інвестиційного продажу Львівського СІЗО на початку лютого. Згідно з умовами конкурсу, інвестор побудує новий слідчий ізолятор за межами міста, отримавши натомість приміщення старого СІЗО. Вартість проекту становитиме близько 25-30 млн доларів.

Тоді ж депутати Львівської міської ради підготували звернення до прем'єр-міністра Володимира Гройсмана щодо передачі будівлі Львівського СІЗО у комунальну власність міста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.