Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

завод Fujikura

Вівторок, 7 листопада 2017, 14:01

Fujikura не проти відкрити новий завод на Львівщині

завод Fujikura

Японська компанія має позитивну динаміку розвитку.

Сьогодні, 7 листопада, голова Львівської ОДА Олег Синютка зустрівся із представниками Fujikura Automotive Europe GmbH, аби окреслити подальші напрями співпраці, – про це повідомила прес-служба ЛОДА.

Під час зустрічі сторони порушили питання розвитку подальшого співробітництва шляхом розширення діяльності.

"Жодна компанія не має такої корпоративної єдності як Fujikura. Разом із зростанням компанії зростає і позитивних бізнес-імідж нашої області. Ми всіляко сприятимемо, аби ведення діяльності на Львівщині було комфортним та сприяло взаємовигідній співпраці", – зазначив Олег Синютка.

Японська сторона ознайомила голову Львівської ОДА із позитивною динамікою розвитку підприємства та наголосила на зростанні потреби компанії в професійних кадрах.

"Наше зростання дозволяє нам планувати розширення діяльності, тому цілком ймовірно, що уже наступного року ми говоритимемо про відкриття нового заводу на території Львівської області", – поділився планами президент Fujikura Automotive Global Акіра Сасагава.

Окрім того, представники Fujikura висловили прохання посприяти прискоренню перетину кордону вантажів, аби забезпечити безперебійне виробництво та вчасне виконання замовлень.

Олег Синютка, своєю чергою, погодився із потребою у налагодженні швидкого та безперебійного постачання сировини та зауважив, що у короткотерміновій перспективі швидкість перетину кордону покращиться.

До того ж, голова Львівської ОДА висловив сподівання на перегляд керівництвом Fujikura фінансової політики, що сприятиме підвищенню зарплат працівників підприємства та ще більшому зростанню іміджу компанії.

Нагадаємо, що на Львівщині є два об'єкти компанії Fujikura, відкритих у 2016 році..

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.