Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

грибовицьке сміттєзвалище

Четвер, 9 листопада 2017, 15:51

Суд визнав померлим еколога, якого не змогли знайти на Грибовицькому сміттєзвалищі

грибовицьке сміттєзвалище

Офіційна причина смерті – нещасний випадок

17 жовтня Личаківський районний суд м. Львова визнав померлим еколога, який вважався зниклим безвісті на Грибовицькому сміттєзвалищі.

Таке рішення було ухвалено на звернення доньки загиблого.

«Згідно повідомлення про нещасний випадок від 31.05.2016р., складеного ЛКП Збиранка, 30.05.2016р. на території полігону ТВП ЛКП Збиранка в с. Грибовичі Жовківського району Львівської області стався нещасний випадок, потерпілим від якого є ОСОБА_4, який є працівником ЛКП Збиранка та займає посаду інженера з охорони навколишнього природного середовища. Зникнення ОСОБА_4 можливе в момент зсуву сміття", - сказано у рішенні.

У січні 2017 року ГУ Держпраці у Львівській області затвердило акт проведення спеціального розслідування нещасного випадку, згідно з яким «комісія прийшла до висновку, що еколог зник на території полігону в робочий час при виконанні своїх посадових обов'язків внаслідок обвалу частини схилу тіла сміттєзвалища, який стався внаслідок скиду працівниками ДСНС великої кількості води в місці займання нестійкого тіла, що спричинило неконтрольований зсув сміттєзвалища».

Нагадаємо, пошуки зниклого тривали до 23липня. Вжиті заходи виявились безрезультатними.

30 травня 2016 року на Грибовицькому сміттєзвалищі стався обвал, внаслідок якого загинули троє рятувальників. Вони гасили пожежу, яка почалась на сміттєзвалищі 29 травня.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.