Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Понеділок, 13 листопада 2017, 11:01

Львівська міськрада судиться з держаудитслужбою

Львівська міськрада

Чиновники не погоджуються з державними аудиторами, які виявили влітку в одному з департаментів порушень на 6,4 мільйона гривень.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради подав адміністративний позов до Львівського окружного адміністративного суду про визнання протиправними та скасування вимог Західного офісу Держаудитслужби Державної аудиторської служби України "Щодо усунення порушень законодавства". Зокрема – стосовно виявлених порушень при закупівлі квартир для військовослужбовців та дітей-сиріт.

Позов подано, тому що мерія не погоджується із вказаними вимогами, оскільки вони є необґрунтованими, безпідставними і такими, які суперечать положенням закону, а відтак, підлягають визнанню протиправними у судовому порядку.

Нагадаємо у липні під час ревізії Департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради фахівці Західного офісу Держаудитслужби виявили фінансових порушень на суму 6,4 млн грн. Йдеться про придбання міськрадою житла для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування та помешкання для сімей загиблих військовослужбовців та інвалідів І-ІІ групи з числа військовослужбовців, які воювали в АТО.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.