Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ЗСУ

П'ятниця, 17 листопада 2017, 16:48

Більше 30 тисяч контрактників прийшли на службу до ЗСУ

ЗСУ

З початку 2017 року контракт зі Збройними Силами України уклали понад 31 тисяча українців.

Про це повідомила прес-служба Міністерства оборони України.

Як заявив під час брифінгу тимчасово виконуючий обов’язки Державного секретаря Міністерства оборони України Володимир Говор, з початку цього року контракт зі Збройними Силами України уклала понад 31 тисяча осіб, у тому числі, на військову службу прийнято понад 2 тисячі офіцерів запасу.

За його словами, сьогодні на восьми курсах при вищих військових навчальних закладах та військових навчальних підрозділах вищих навчальних закладів розпочали перепідготовку та підвищення кваліфікації 500 офіцерів запасу, призваних у жовтні-листопаді цього року.

"Після завершення підготовки передбачається розподіл та призначення цих офіцерів на посади на арсеналах, базах та складах Збройних Сил України, а також доукомплектування посад командирів взводів у небойових військових частинах", – додав Володимир Говор.

Нагадаємо, цьогоріч призовна кампанія стартувала 2 жовтня і триватиме до 30 листопада 2017 року. Також відтепер українці призовного віку зобов'язані прийти до призовної дільниці навіть без повістки.

Збройні сили України мають перейти на контрактну службу до 2020 року. Загалом Україна планує набрати 250 тисяч контрактників.

Додамо, на початку листопада у Львові поліцейські та військові заблокували проїзд Крива Липа, де є багато розважальних закладів, та провели там перевірку документів у чоловіків призовного віку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.