Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Богдан Дубневич

П'ятниця, 17 листопада 2017, 17:18

У НАЗК рахуватимуть мільйони Дубневича

Богдан Дубневич

Нацагентство з питань запобігання корупції проведе перевірку е-декларацій нардепа Богдана Дубневича за 2016 рік.

Про це повідомляє РБК-Україна

Національне агентство України з питань запобігання корупції проведе повну перевірку електронних декларацій народного депутата від Блоку Петра Порошенка Богдана Дубневича за 2016 рік та ще 10 чиновників. 

Як наголосили у НАЗК, перевірки декларацій триватимуть 60 календарних днів і будуть розпочаті наступного дня за днем прийняття рішення.

Зазначимо, нещодавно Генпрокуратура проводила обшук в приміщеннях Львівської залізниці. Ще наприкінці березня голова НАБУ Артем Ситник, перебуваючи з візитом у Львові, заявив, що пріоритетами Львівського офісу НАБУ є розробка корупційних схем на Укрзалізниці і митниці. Він опосередковано підтвердив, що в розробці також є матеріали, які стосуються народних депутатів Ярослава і Богдана Дубневичів.

Нагадаємо, у 2016 році народний депутат з Львівщини Богдан Дубневич задекларував 240 ділянок, дві нові фірми, 4 швейцарські годинники та три мисливські рушниці.

Його загальний дохід становив 1 207 404 грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.