Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

генконсульство Польщі у Львові

Субота, 18 листопада 2017, 16:12

Польські дипломати в Україні дають пояснення на всіх рівнях про те, чому Шереметі заборонили в'їзд до Польщі

генконсульство Польщі у Львові

МЗС України викликало посла Польщі Яна Пєкла, а голова Львівської ОДА вислуховує пояснення Генконсула Республіки Польща у Львові Рафала Вольскі.

Сьогодні МЗС України викликало посла Польщі Яна Пєкло у зв'язку з забороною на в'їзд до Польщі секретарю Державної міжвідомчої комісії у справах увічнення пам'яті учасників антитерористичної операції, пам'яті учасників жертв війни та політичних репресій Святославу Шеремету.

Про це повідомила речниця українського зовнішньополітичного відомства Маріанна Беца у своєму мікроблозі Twitter.

Натомість голова Львівської ОДА Олег Синютка запросив на зустріч Генконсула Республіки Польща у Львові Рафала Вольскі, аби отримати пояснення щодо сьогоднішнього інциденту із Святославом Шереметою на українсько-польському кордоні.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Нагадаємо, сьогодні о 12.00 на міжнародному пункті пропуску "Шегинi-Медика" польські прикордонники не впустили в Польщу Святослава Шеремету. Йому оголошено про заборону в'їзду на рік в Польщу та у країни Шенгенської зони.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.