Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

просп. Червоної Калини, 60

Google maps

П'ятниця, 1 грудня 2017, 10:56

Avalon планує звести на Сихові житловий комплекс, висота будівель якого сягає 90 м

просп. Червоної Калини, 60

Поруч із парком Івана Павла ІІ будівельна компанія Avalon хоче звести житловий коплекс із 6 багатоповерхівок та 2 хмарочосів.

Про це йдеться у відповідному проекті рішення виконавчого комітету Львівської міської ради.

У середу, 6 грудня, викнком міської ради розглядатиме питання "Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на будівництво ТзОВ "Авалон статус" багатоквартирних житлових будинків із вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом на просп. Червоної Калини, 60 (9 черг будівництва)".

Зазначимо, дане питання мали розглядати сьогодні, однак засідання виконкому перенесли через відсутність кворуму.

Згідно з проектом рішення, ТзОВ "Авалон статус" хоче спорудити житловий копмлекс на земельній ділянці, площею 2,1 га, що розташована відразу поруч із супермаркетом "Арсен".

Цільове призначення земельної ділянки – для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури; категорія земель – землі житлової та громадської забудови.

Функціональне призначення земельної ділянки – зона Г-2 – торгово-ділові зони районного рівня з допустимим видом забудови – будівлі змішаного використання: з житловими квартирами на верхніх поверхах і розміщенням в нижніх поверхах об’єктів ділового, культурного, обслуговуючого і комерційного призначення при умові поверхового розділення різноманітних видів використання; житлові приміщення на 1 поверсі не допускаються.

Гранично допустима висота будинків становить 90 м.

Згідно з Єдиним державним реєстром юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, ТзОВ "Авалон статус" зареєстроване саме на просп. Червоної Калини, 60.

Засновниками компанії є ТзОВ "Авалон Інкомпані" (Олександр Берба та Олександр Фтомін) та акціонерне товариство "Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд "Адамант", кінцевим бенефіціарним власником якого є також Олександр Берба.

Зауважимо, Олександр Берба є також засновником Житлово-будівельного кооперативу "Авалон комфорт-6".

Розмір статутного капіталу ТзОВ "Авалон Інкомпані" становить 10 000 грн. Основний виді діяльності підприємства вказаний як "організація будівництва будівель".

Додамо, що окраїни парку Івана Павла ІІ на Сихові активно забудовують: за супермаркетом на просп. Червоної Калини, 58 сьогодні розташований цілий житловий комплекс від будівельної компанії "Еко-Дім". Також поруч із ТЦ "Інтерсіті" на місці автостоянки збираються звести новий спорткомплекс.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.