Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. В. Винниченка, 1

Google maps

Понеділок, 4 грудня 2017, 15:14

Львівська облрада планує віддати під приватизацію приміщення на вул. Винниченка

вул. В. Винниченка, 1

Завтра депутати облради розглядатимуть питання про приватизацію трьох комунальних приміщень, одне з яких розташоване у центрі Львова.

Про це йдеться у відповідному проекті рішення, підготовленому до сесії Львівської обласної ради.

Завтра, 5 грудня, під час сесії Львівської облради депутати розглядатимуть питання "Про внесення змін до рішення Львівської обласної ради від 07.03.2017р. №375 "Про приватизацію об’єктів спільної власності територіальних громад області".

Згідно з проектом рішення, Львівська облрада хоче віддати під приватизацію три комунальні об'єкти у центрі Львова, Великих Мостах Сокальського раойну та в Івано-Франковому Яворівського району.

Зазначимо, на вул. В Винниченка, 1 розташована триповерхова будівля, на першому поверсі якої сьогодні працює Львівська обласна бібліотека для дітей та кав'ярня.

Додамо, наприкінці січня у Львівській облраді вже хотіли продати приміщення, площею 119,4 кв. м на вул В. Винниченка, 1, проте депутати тоді зняли це питання з порядку денного.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.