Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

паркування у Львові

П'ятниця, 15 грудня 2017, 10:30

У Львові розпочали штрафувати водіїв за неправильне паркування

паркування у Львові

За два дні у місті оштрафували понад 50 водіїв та доставили евакуаторами на арештмайданчик 11 автівок.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявив директор ЛКП «Муніципальна варта» Роман Хом’як, вчора на арештмайданчик евакуаторами було доставлено 6 авто, ще 34 водія було оштрафовано без евакуації автівок за паркування у заборонених місцях.

«У середу було оштрафовано 20 машин без евакуації транспортного засобу, ще 5 машин було доставлено на арештмайданчик евакуаторами ЛКП «Муніципальна Варта». А вчора було оштрафовано 34 автівки і ще 6 –евакуйовано. Відтак, за два дні було оштрафовано 54 автівки, а евакуйовано – 11», – зазначив Роман Хом’як.

Нагадаємо, під час сесії Львівської міської ради 7 грудня депутати затвердили перелік вулиць, на яких паркування автомобілів заборонено. Припарковані автівки у недозволених місцях поліція та ЛКП «Муніципальна варта» можуть евакуйовувати.

Також вчора Хом'як звільнив начальника відділу евакуації транспортних засобів ЛКП «Муніципальна варта» через неналежно організовану роботу евакуаторів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.