Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

бруківка

П'ятниця, 22 грудня 2017, 10:30

Квятківський контролюватиме бруківку Садового

бруківка

Прокуратура контролюватиме розгляд справи правоохоронцями щодо можливого продажу бруківки з вулиць Львова.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Як заявили у прокуратурі, для того, щоб перевірити інформацію щодо можливого продажу львівської бруківки за кордон, вони скерували листа з відповідними матеріалами до поліції.

"Як повідомляють журналісти, бруківку з вулиць міста під виглядом бутового каміння вивозять у європейські країни, де продають за ціною 800 доларів за кубічний метр, а натомість міська влада належним чином не реагує на дану ситуацію", – наголосили у прокуратурі.

Зазначимо, як заявили нещодавно у міськраді, у Львові обліковують всю демонтовану з доріг бруківку.

Нагадаємо, раніше голова громадської ініціативи за збереження архітектури Львова Петро Байса заявляв, під дії чи бездіяльність чиновників Львівської міської ради призводять до зменшення кількості бруківки на вулицях Львова.

За його словами, у Львові не обліковують бруківку, що дозволяє незаконно заробляти на ній , а саме продажем приватним особам чи для ремонту вулиць у містах Європи: Брно, Будапешті, Празі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.