Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Четвер, 11 січня 2018, 14:11

Садовий виділив ще один транш зі сміттєвому меморандуму

Андрій Садовий

Із міського бюджету Львова виділили 25 млн грн на львівське сміття.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова №3 від 10 січня.

Андрій Садовий розпорядився виділити з бюджету Львова 25 млн грн і перерахувати їх до обласного бюджету за вивезення сміття з міста, а також на виконання підписаного у квітні "сміттєвого" меморандуму.

"Управлінню фінансів департаменту фінансової політики перерахувати субвенцію Львівській обласній раді для відшкодування виконавцям фактично наданих послуг з вивезення твердих побутових відходів фактичних додаткових витрат на їх перевантаження, перевезення та будь-яких інших заходів, пов’язаних з захороненням та утилізацією, а також виплати субвенцій місцевим бюджетам, у тому числі на виконання Меморандуму про співпрацю між Львівською обласною державною адміністрацією, Львівською обласною радою, Львівською міською радою та органами місцевого самоврядування, на території яких розташовані полігони/звалища захоронення твердих побутових відходів, щодо поводження з твердими побутовими відходами, що утворюються у місті Львові, у тому числі на виплату субвенції на соціально-економічний розвиток територій, котрі приймають відповідно до цього Меморандуму сміття у встановленому порядку, із загального фонду міського бюджету м. Львова в сумі 25 000 000,00 грн." – йдеться у документі.

Контроль за виконанням розпорядження покладено на заступника міського голови з фінансово-економічних питань Геннадія Васьківа.

Нагадаємо, попередні 25 мільйонів Львівська міська рада виділила  наприкінці листопада минулого року.

Додамо, ЛОДА вивозить сміття з міста з кінця червня. Протягом цього року міська рада мала виділити ОДА 150 млн грн на львівське сміття, у 2018 році – 300 млн грн, у 2019 році – 150 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.