Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

газета Експрес

expres.ua

Понеділок, 15 січня 2018, 12:48

Внаслідок дій львівського експресівця працівник Укрпошти опинився у лікарні

газета Експрес

Видавництво "Експрес медіа сХаб" зірвало новий етап переговорів з Укрпоштою.

Про це повідомляє прес-служба Укрпошти.

Внаслідок інциденту співробітника Укрпошти госпіталізували, а Укрпошта скерувала відповідну заяву до районного відділу поліції м. Львова.

ПАТ "Укрпошта", прагнучи вирішити господарський спір з "Експрес медіа сХаб", 13 січня 2018 року провела черговий тур перемовин з представниками видавництва, який зірвали через побиття юриста Укрпошти представниками газети "Експрес".

Наразі видавництво відмовляється підписувати з Укрпоштою практично узгоджений стандартний Договір  про розповсюдження періодичних видань за передплатою, який вирішив би ситуацію, що склалася з нерозповсюдженням газет. Відтак домовленостей про співпрацю поки що не досягнули.

Виконуючий обов'язки генерального директора ПАТ "Укрпошта" Ігор Смілянський прокоментував цю ситуацію:

"Укрпошта не очікувала такої незрозумілої агресії з боку керівників Експресу. Але ж, будучи відповідальним національним поштовим оператором, ми готові поновити перемовини та досягнути необхідних домовленостей. Для цього ми вимагаємо від наших партнерів з "Експрес медіа сХаб" виконання 3-х умов:

• Офіційно опублікованих у ЗМІ вибачень працівнику Укрпошти, який постраждав під час перемовин та опинився на лікарняному ліжку.
• Сплати коштів за вже надані раніше послуги з розповсюдження газети "Експрес", згідно гарантійного листа, підписаного в присутності губернатора та журналістів.
• Відшкодування витрат з повернення Укрпоштою коштів передплатникам.

Після виконання зазначених умов ПАТ "Укрпошта" готова повернутись до переговорів та максимально швидко вирішити всі необхідні питання".

Також у зв'язку з тим, що поновлення доставки по передплаті клієнтам "Експрес медіа сХаб" неможливе раніше 1 березня 2018 року, ПАТ "Укрпошта" забезпечить захист інтересів передплатників з повернення їм грошей та докладе зусиль для скасування ухвали, яка порушує їхні інтереси.

Нагадаємо, 4 січня, журналісти газети "Експрес" влаштували під стінами Львівської ОДА акцію протесту. 11 січня відбулась  повторна акція протесту.

Причиною цих дій стала, за словами журналістів, відмова Укрпошти доставити тисячі екземплярів газети читачам, які передплатили газету.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.