Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

перекриття руху на кордоні

Середа, 17 січня 2018, 11:15

За фактом перекриття "човниками" дороги "Львів–Краковець" поліція відкрила кримінальне провадження

перекриття руху на кордоні

Яворівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 279 КК України (блокування транспортних комунікацій, яке порушило нормальну роботу транспорту).                    

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

За процесуального керівництва Городоцької місцевої прокуратури Яворівський відділ поліції розпочав досудове розслідування за ч.1 ст. 279 КК України (блокування транспортних комунікацій, яке порушило нормальну роботу транспорту).                                                                                                                                                                                                      Нагадаємо, 10 січня неподалік с. Роснівка Яворівського району, що орієнтовно за 10 км перед пунктом пропуску "Краковець – Корчова", так звані "човники" організували акцію протесту через нові податкові обмеження на ввезення товарів з-за кордону.                                                                        

Як встановили правоохоронці близько 40 осіб перекривали дорогу, безперервно рухаючись пішохідним переходом і таким чином блокуючи рух транспортних засобів в обидві сторони.

Орган досудового розслідування встановив особи усіх учасників акції. Наразі у кримінальному провадженні тривають слідчі (розшукові) дії з метою встановлення усіх обставин вчиненого правопорушення.

Досудове розслідування триває.

Зазначимо, 10 січня "човники" також перекривали рух пунктами пропуску "Шегині" та "Рава-Руська".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.