Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ТзОВ Львівські традиції

П'ятниця, 26 січня 2018, 13:20

Львівським традиціям дозволили добудувати готель на Федорова

ТзОВ Львівські традиції

Товариству з обмеженою відповідальністю затвердили документи на земельні ділянки у центрі місти, на яких є фундамент майбутнього готелю.

Вчора депутати Львівської міськради затвердили товариству з обмеженою відповідальністю "Львівські традиції" технічну документацію із землеустрою земельних діялнок що на вулиці І. Федорова, 23, 28 у постійне користування для завершення будівництва та обслуговування готелю. За відповідне рішення проголосувало 44 депутати.

Зазначимо, засновником ТзОВ "Львівські традиції" є ЛКП "Агенція ресурсів Львівської міської ради". Торік у листопаді "Львівські традиції" отримало дозвіл на виготовлення технічної документацій на ці земельні ділянки. У червні міськрада вирішила заплатити 40,5 млн грн ТзОВ "Українські інвестиційні системи" за забудову на вул. Федорова, 23 і 28. 

Додамо, історія з недбудованим готелем розпочалася тут ще у 2007 році, коли ТзОВ "Українські інвестиційні системи" орендували цю ділянку для будівництва готельного комплексу під "Євро 2012".

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.