Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

перинатальний центр

Середа, 31 січня 2018, 12:40

На реконструкцію перинатального центру у Львові виділили 25 мільйонів

перинатальний центр

Обласна рада розприділила майже 39 млн грн на ремонт та реконструкцію трьох лікарень у Львові й однієї лікарні у Самбірському районі.

Вчора на сесії Львівської обласної ради депутати внесли зміни до бюджету Львівщини на 2018 рік, повідомляє кореспондент Варіантів.

Загалом цьогоріч на капітальне будівництво об'єктів охорони здоров'я Львівщини депутати виділили майже 38,7 млн грн.

Найбільше коштів, 25,4 млн грн, підуть на завершення реконструкції Львівського обласного клінічного перинатального центру, що на вул. Дж. Вашингтона, 6.

Згідно з проектом рішення, будівельна готовність перинатального центру наразі становить 53%.

На реконструкцію приміщень (лікарня, поліклініка та гаражі) Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру, що на вул. Дністерській, 27 з бюджету області виділили 7,7 млн грн. Всі ремонтні роботи виконуватимуть заради енергозбереження.

Ще 2,4 млн грн скерують на ремонтно-реставраційні роботи фасаду та даху із впровадженням енергозберігаючих заходів будівлі Львівської обласної дитячої лікарні "Охмадит", що на вул. Лисенка, 31.

3 млн грн із бюджету Львівщини підуть на реконструкцію відділення відновного лікування Львівської обласної лікарні відновного лікування, що в смт. Дубляни Самбірського району.

Також 100 000 грн витратять на реконструкцію об'єктів охорони здоров'я у сільській місцевості.

Нагадаємо, задля того, аби завершити всі ремонтні роботи в обласному перинатальному центрі, тут планують офіційно запровадити платні пологи у конкретного лікаря за домовленістю.

Відтак у перинатальному центрі хочуть затвердити офіційну вартість пологів та порядок їхньої оплати. Кошти, які будуть оплачені в касу лікарні, підуть на розвиток пологового відділення і на доплату до зарплати лікаря.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.