Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школа

Середа, 7 лютого 2018, 13:31

У 12 школах Львова планують зупинити навчання через грип

школа

Навчання у школах Львова припиняють, якщо через грип та ГРВІ відсутні 40% дітей.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Наразі карантин у львівських школах оголошувати не будуть, однак планують призупинити процес навчання локально у тих школах, де відсутність дітей становить орієнтовно 40%. Станом на сьогодні у місті є 12 таких шкіл.

Відтак дирекції шкіл повинні звернутися до управління освіти з відповідними листами, після чого навчання може бути призупинене терміном від 4 до 7 днів.

"У нас збільшується кількість учнів, які хворіють на гострі респіраторні вірусні інфекції. Сьогодні ми маємо поодинокі окремі навчальні заклади, які мають 30-40% відсутності дітей. Я думаю, що ми будемо приймати рішення локально: призупиняти навчання у школах від 4 до 7 днів. Учора ми мали таких 9 навчальних закладів, де було до 40% відсутніх дітей, у зв’язку з захворюваністю. Сьогодні кількість навчальних закладів збільшилась – 12 шкіл, одна з яких планує призупинити процес навчання лише у початковій школі. Загально закриття шкіл на карантин ми зараз не маємо потреби робити, а локально призупинити навчання, аби розірвати цей ланцюг, буде доцільно", – розповіла директорка департаменту гуманітарної політики міськради Галина Слічна.

Нагадаємо, вчора у Львові директор школи східних мов та бойових мистецтв "Будокан" №35 самостійно призупинив навчання через захворювання дітей на грип та ГРВІ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.