Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

аеропорт Львів

Четвер, 15 лютого 2018, 11:13

Ryanair запустить нові рейси зі Львова до Польщі

аеропорт Львів

Авіакомпанія Ryanair підтвердила запуск польотів з Польщі до України восени 2018 року.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Як заявив головний юрист і секретар європейського лоукостеру Ryanair Юліуш Коморек, компанія підтверджує початок польотів до України восени 2018 року.

"Це реальний термін і сподіваюся, що так і буде. Зараз ми закінчуємо узгоджувати деталі домовленостей", – заявив Юліуш Коморек.

За його словами, нові рейси Ryanair будуть відрізнятися від представлених в минулому році, однак перевізник запустить рейси з України до Польщі.

Нагадаємо, у липні 2017 року український авіаперевізник "Міжнародні авіалінії України" подав позови проти Міністерства інфраструктури України з вимогою відшкодувати понад 20 млн збитків компанії через скандал з лоукостером Ryanair.

Ryanair 10 липня минулого року оголосив про скасування запланованого виходу на ринок України після того, аеропорт "Бориспіль" порушив угоду, досягнуту в березні цього року в Мінінфраструктури з посадовими особами аеропорту та його генеральним директором Павлом Рябікіним.

Однак пізніше, міжнародний аеропорт "Львів" під час переговорів з цією авіакомпанією уклав контракт, відхиливши кілька її вимог.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.