Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вибори

Вівторок, 20 лютого 2018, 16:30

На Львівщині у квітні не планують проводити перші вибори до ОТГ

вибори

У квітні вибори пройдуть у 40 об’єднаних громадах різних областей України, крім Львівщини.

Про це повідомила прес-служба Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

Як заявив міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко, 29 квітня 2018 року відбудуться вибори у 40 об’єднаних територіальних громадах: 4 міських, 14 селищних, 22 сільських ОТГ.

Зокрема, у Вінницькій області такі вибори відбудуться в ­1 об’єднаній територіальній громаді, у Волинській області – в 1 ОТГ, у Дніпропетровській області – в 4 ОТГ, у Донецькій області – в 1 ОТГ, у Запорізькій області – в 7 ОТГ, в Івано-Франківській області – в 2 ОТГ, у Кіровоградській області – в 3 ОТГ, у Луганській області – в 1 ОТГ, в Одеській області – в 3 ОТГ, у Полтавській області – в 2 ОТГ, у Рівненській області – в 3 ОТГ, у Сумській області – в 1 ОТГ, у Тернопільській області – в 2 ОТГ, у Харківській області – в 4 ОТГ, у Херсонській області – в 1 ОТГ, у Хмельницькій області – в 2 ОТГ, у Чернівецькій області – в 2 ОТГ.

Також ЦВК призначила на 29 квітня ще й додаткові вибори депутатів у громадах, приєднаних до ОТГ.

Додамо, останні вибори громад на Львівщині відбулися 25 грудня 2017 року у Кам'янка-Бузькій міській ОТГ та у Мурованській ОТГ. Найближчі вибори заплановані на березень – у Кам'янка-Бузькій ОТГ в обиратимуть сільських старост.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.