Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

інвестиції у Львівщину

Четвер, 22 лютого 2018, 14:28

Німецькі інвестори платитимуть 500 євро працівникам нового заводу на Львівщині

інвестиції у Львівщину

Компанія Pоlipol планує побудувати на Львівщині підприємство на 1000 робочих місць.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Сьогодні представник німецької компанії Pоlipol з виробництва м'яких меблів в Україні Герберт Вітвер, перебуваючи з візитом на Львівщині, заявив, що компанія планує побудувати у області підприємство на 1000 робочих місць.

"Проект запланований від одного до чотирьох років, у кінцевій фазі плануємо створити 1000 робочих місць, нам потрібна земельна ділянка площею 20 гектарів. Також важлива освіта, ми готові навчати працівників і створити умови, щоб працівники не мігрували. Заробітня плата, яку ми готові пропонувати – 500-600 євро", – зазначив Герберт Вітвер.

Наразі Львівська ОДА має запропонувати компанії земельні ділянки, щоб визначитися із  місцем розташування майбутнього підприємства.

Нагадаємо, за підсумками 9 місяців 2017 року Львівщина посіла 7 місце серед областей України за рівнем соціально-економічного розвитку, однак понад 26 млн доларів інвестували у Львівщину компанії з Кіпру.

Також нещодавно стало відомо, що італійці хочуть створити на Львівщині нове виробництво.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.