Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

квартири у Львові

П'ятниця, 23 лютого 2018, 15:32

Міськрада Львова виділила силовикам сім квартир у Львові

квартири у Львові

Нацгвардія, Служба зовнішньої розвідки та військова прокуратура отримали 7 квартир у Львові.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради виділив службовцям Служби зовнішньої розвідки України, Західного територіального управління Національної гвардії України та військової прокуратури Західного регіону квартири у Львові.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Зокрема, працівник Служби зовнішньої розвідки України отримає квартиру на вул. Медової Печери, а також статус службових отримали 4 квартири на вул. І. Рубчака, які передбачили для Нацгвардійців.

Ще 2 квартири міськрада передбачила військовим прокурорам на проспекті Червоної Калини.

Крім цього, виконком міськради оформив ордери на житлові приміщення для 9 черговиків Західного територіального управління Національної гвардії України. Відтак, їх усіх зняли з квартирного обліку, а квартири належать Головному управлінню Національної гвардії України

Нагадаємо, Львівська міськрада також виділяла квартири прокуратурі області в серпні минулого року. Тоді прокуратурі виділили 5 квартир у будинку на вулиці Бережанській, 54, що також на Сихові.

А у лютому 2017 року виконком міської ради надав військовому прокурору Військової прокуратури Західного регіону України Олегу Сенюку трикімнатну квартиру у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.