Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

львівські маршрутки

Понеділок, 26 лютого 2018, 14:30

У Львові відновили маршрутки для студентів

львівські маршрутки

Від сьогодні відновлять роботу соціальні маршрути для студентів ЛНУ ім. Івана Франка.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявив директор ЛК АТП-1 Орест Хамула, з 26 лютого відновлює роботу соціальний маршрут для студентів ЛНУ ім. І. Франка, які мешкають в гуртожитках на вул. Пасічна і вул. Медової Печери.

«На час зимових канікул соціальний маршрут для студентів ЛНУ ім. І.Франка призупинив свою роботу. Відповідно від сьогодні, 26 лютого, відновлюється навчання в університеті, тому автобуси на соціальному маршруті знову будуть курсувати», – наголосив Орест Хамула.

За його словами на маршруті працюватиме 4 машини. Автобуси відправлятимуться із двох зупинок: від гуртожитків №2 і 3 на вул. Медової Печери та із вул. Пасічної від будинку №59 (біля відділення Ощадбанку).

Автобуси курсуватимуть у центр міста до площі Галицької без зупинок. Час відправлення від кожної з цих зупинок о 07.30 год; 07.45 год, 09.15 год. Вартість проїзду становить 2 грн 50 коп.

Автобусом можуть скористатися лише студенти за наявності студентського квитка.

Нагадаємо, через закриття на ремонт вул. Личаківської міськрада виділила для студентів додаткові автобуси, які розпочали курсувати з 27 березня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.