Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

перинатальний центр у Львові

Четвер, 15 березня 2018, 10:33

При реконструкції перинатального центру у Львові пропало більше 3 млн грн

перинатальний центр у Львові

Держаудитслужба виявила порушення при будівництві Львівського обласного клінічного перинатального центру на 3,2 млн грн.

Про це повідомила прес-служба Західного офісу Держаудитслужби.

За результатами ревізії, яку Держаудитслужба провела з 1 травня 2016 року до 30 вересня 2017 року в управлінні капітального будівництва Львівської ОДА, аудитори виявили фінансові порушення на 3,2 млн грн.

Йдеться про неналежний контроль працівників управління за вартістю та обсягом будівельних робіт, виконаних підрядними організаціями на різних об’єктах.

Зокрема, під час реконструкції Львівського обласного клінічного перинатального центру аудитори виявили завищення обсягів робіт на 1,6 млн грн.

"Підрядна організація включила до актів виконаних робіт, а управління оплатило окремі роботи, які не лише не були передбачені проектно-кошторисною документацією, а й не мали документального підтвердження їх фактичного виконання", – наголосили у Держаудитслужбі.

Також у грудні 2015 року управління капітального будівництва уклало договори із приватним підприємством щодо зберігання майна на 12,6 млн грн, що належало перинатальному центру. Під час ревізії аудитори встановили відсутність частини обладнання на 792 тис грн.

Наразі Держаудитслужба передала усі документи правоохоронцям.

Нагадаємо, Львівський обласний перинатальний центр закрили у 2013 році. Наприкінці січня цього року Львівська обласна рада виділила на реконструкцію перинатального центру 25 млн грн. Першу чергу львівського перинатального центру планують відкрити наприкінці березня, а загалом цьогоріч медики сподіваються прийняти тут близько 3000 пологів.

Додамо, задля того, аби завершити всі ремонтні роботи в обласному перинатальному центрі, тут планують офіційно запровадити платні пологи у конкретного лікаря за домовленістю.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.