Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

львівські маршрутки

Четвер, 15 березня 2018, 10:26

У Львівській міськраді не знають, коли розпочнуть конкурс перевізників

львівські маршрутки

У міськраді не знають, коли проведуть конкурс перевізників, оскільки Кабмін хоче прийняти постанову, яка передбачає зміну правил його проведення.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Львівської міської ради.

Як розповів заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак, у міськраді вже готувалися до проведення конкурсу на визначення перевізників автомобільного громадського транспорту.

Однак нещодавно анонсували новий проект Постанови Кабміну, у якому змінюються правила проведення конкурсу і договів, які мають укладати з перевізниками.

"Ми надіслали запит у профільне міністерство щодо того, коли буде прийняття цієї Постанови. Ми хочемо виходити на конкурс за новою Постанові. Поки відповіді не отримали", – зауважив Сергій Бабак.

Зазначимо, нові договори, які мало б місто укладати із переможцями конкурсу перевізників, у Львівській міськраді затвердили ще на початку лютого.

У них передбачили штрафи за невипуск автобусів на маршрути, за їхній неналежний санітарний стан тощо. Раніше в договорах із міськими перевізниками таких штрафних санкцій не було.

Нагадаємо, нещодавно міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що конкурс перевізників міськрада проведе не пізніше, ніж у березні.

Сам конкурс на визначення у Львові маршрутних перевізників заморожений ще з лютого 2017 року через заборону Дніпровського суду .

Наразі з приватними перевізниками Львівська міська рада заключає лише тимчасові договори.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.