Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вивіз сміття

Вівторок, 20 березня 2018, 11:32

Сміття з Франківського району Львова вивозитимуть дві фірми

вивіз сміття

Львівська ОДА провела конкурс на послуги з вивезення ТПВ зі Львова.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Львівська ОДА 16 березня провела конкурс на надання послуг з вивезення (збирання, зберігання і перевезення) твердих і великогабаритних побутових відходів з територій житлового фонду комунальної власності Львова.

Зокрема, конкурс проводився по восьми комунальних підприємствах Франківського району міста і конкурсна комісія визначила переможцями ТОВ «АВЕ Львів»  та ТОВ «Спецавтотранс».

Перше обслуговуватиме ЛКП «Затишне», ЛКП «Львівський ліхтар», ЛКП «Сокільницьке» та ЛКП «Південне». ТОВ «Спецавтотранс»обслуговуватиме ЛКП «Вулецьке», ЛКП «Сонячне», ЛКП «Навколо базару» та ЛКП «Магістральне».

Зазначимо, на початку місяць Львівська ОДА оголосила конкурс на вивезення сміття з Личаківського району. А з лютого частину Залізничного, Личаківського, Сихівського та Франківського районів Львова обслуговує ЛКП "Транспортна фірма "Львівспецкомунтранс".

Нагадаємо, Львівська ОДА контролює вивіз сміття з міста з кінця червня минулого року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.