Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Комуналка

nadragroup.com

Понеділок, 24 вересня 2012, 12:43

Львівтеплоенерго та Залізничнетеплоенерго заборгували понад 240 млн. грн. за газопостачання

Найбільші підприємства-боржники за спожитий природний газ  в області – це ЛМКП «Львівтеплоенерго» та ЛКП «Залізничнетеплоенерго», х заборгованість наразі становить понад 205 мільйонів гривень  та 38,6 мільйонів гривень відповідно.

 

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Окрім того, у зв’язку з існуванням значної заборгованості за спожитий природний газ та невжиттям достатніх заходів до стягнення дебіторської заборгованості прокурори внесли подання керівникам МКП «Золочівтеплоенерго», КП «Дрогобичтеплоенерго», ПТМ «Самбіртеплокомуненерго», КП «Сокальтеплокомуненерго» та інших теплогенеруючих підприємств.

«Загалом, органи прокуратури Львівської області у цій сфері упродовж поточного року  порушили 2 кримінальні справи.  На усунення порушень закону внесені 93 подання, за результатами розгляду яких до дисциплінарної відповідальності притягнуті 26 посадових осіб. Відшкодовані понад 25 млн. грн.», – зазначено у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.