Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівська міськрада

Вівторок, 28 листопада 2023, 10:50

У Львові розробили програму підтримки діяльності Львівтеплоенерго

Львівська міськрада

Програма повинна забезпечити ефективне реагування на надзвичайні ситуації та оперативне проведення аварійно-відновлювальних робіт.

Про це йдеться у проєкті ухвали, що опублікована на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради 24 листопада 2023 року.

На сайті Львівської міськради оприлюднили проєкт ухвали про затвердження Програми підтримки діяльності ЛМКП "Львівтеплоенерго" у сфері виробництва, транспортування та постачання теплової енергії, надання послуг з постачання теплової енергії та постачання гарячої води.

Основною метою Програми є забезпечення сталого функціонування системи теплопостачання міста та ефективного реагування у разі настання надзвичайних ситуацій. А також надійне та стале функціонування систем теплопостачання та стабільне проходження опалювального періоду 2023/2024 років.

Для реалізації цієї програми погодили використання коштів, передбачених у бюджеті Львівської міської територіальної громади.

Згідно з ухвалою гроші виділяють на:

– Оплату вартості газу.

– Оплату вартості електричної енергії.

– Оплату послуг з транспортування та розподілу газу та електричної енергії.

– Оплату вартості холодної води для технологічних потреб та для гарячого водопостачання.

– Виплату заробітної плати та нарахувань на неї.

– Сплату податків, зборів та обов’язкових платежів.

– Оплату матеріалів, у тому числі паливно-мастильних, та послуг, необхідних для запобігання виникненню надзвичайних ситуацій та усунення негативних наслідків у разі їх настання.

В пояснювальній записці зазначено, що програма повинна забезпечити ефективне реагування у разі настання надзвичайних ситуацій та оперативне проведення аварійно-відновлювальних робіт.

Відповідальним виконавцем цієї Програми є департамент житлового господарства та інфраструктури.

Нагадаємо, у жовтні у Львові виділили 20 мільйонів на ремонт аварійного котла від ТЕЦ-1, а у листопаді змінили тарифи на тепло і гарячу воду для бюджетних установ.

Додамо, з 6 листопада у Львові відновили подачу опалення до житлових будинків.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.