Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

перинатальний центр у Львові

Середа, 4 квітня 2018, 15:21

Львівському перинатальному центрі не можуть обрати керівника

перинатальний центр у Львові

Конкурсна комісія перенесла на 16 квітня обрання керівника Львівського обласному клінічного перинатального центру на вул. Дж. Вашингтона.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Сьогодні на засіданні з обрання генерального директора КЗ ЛОР «Львівський обласний клінічний перинатальний центр» конкурсна комісія вирішила перенести це питання на 16 квітня.

Зазначимо, на посаду керівника цього закладу претендують Ірина Біль, Дзвенислава Москв'як-Лесняк та Марія Малачинська.

«Сьогодні ми завершили черговий етап з відбору кандидата на заміщення посади керівника Львівського перинатального центру. Комісії кандидати презентували свої бачення функціонування та розвитку медичного закладу, відбулося скрупульозне обговорення програм під пильним оком громадськості. Це дуже серйозна обласна установа, тому маємо обрати справжнього фахівця», – зазначив заступник голови Львівської обласної ради, голова комісії Володимир Гірняк.

Зазанчимо, конкурс на посаду директорів 14 комунальних закладів охорони здоров'я у області стартував наприкінці лютого цього року.

Нагадаємо, нещодавно Львівська обласна рада виділила майже 39 млн грн для перинатального центру на придбання нового обладнання та забезпечення функціонування центру після введення його в експлуатацію.

Львівський обласний перинатальний центр закрили у 2013 році. Наприкінці січня цього року Львівська обласна рада виділила на реконструкцію перинатального центру 25 млн грн. Першу чергу львівського перинатального центру планували відкрити ще наприкінці березня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.