Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

опалювальний сезон

Четвер, 5 квітня 2018, 10:46

У Львові увімкнули опалення для 4 медичних закладів міста

опалювальний сезон

Станом на сьогодні, на основі звернень керівників закладів, опалення подається до 9 бюджетних установ міста.  

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Опалення отримують: оранжерейно-тепличний комплекс ЛНУ ім. І. Франка (вул. Черемшини, 44); ДНЗ № 88 (вул. Некрасова, 37); ДНЗ № 71 (вул. Туркменська, 23); ДНЗ № 12 (вул. Довбуша, 20); Навчально-виховний комплекс садок-школа «Дзвіночок» (вул. Некрасова, 31).

Також увімкнули теплопостачання медичним закладам: Львівська обласна дитяча спеціалізована лікарня (вул. Дністерська, 27); Львівський обласний ендокринологічний диспансер (вул. Острозького, 1); 3 міська клінічна лікарня (пологове відділення на вул. Рапопорта, 8); Комунальний будинок дитини № 1 (вул. Комаринця, 2а).

Нагадаємо, у зв’язку із прогнозованим потеплінням, 3 квітня у Львові призупинили опалювальний сезон

Опалювальний сезон 2017-2018 року у місті стартував 3 жовтня для бюджетних установ і 10 жовтня для населення. ЛМКП «Львівтеплоенерго» подавало опалення до 1618 житлових будинків, гарячу воду до 1108 будинків, 197 освітніх закладів (школи, садочки) та 51 медичного закладу (лікарні, поліклініки).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.