Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Самбірський район

П'ятниця, 13 квітня 2018, 15:46

У підприємстві на Самбірщині створили нові робочі місця

Самбірський район

Сьогодні тут ввели в експлуатацію новий елеваторний комплекс.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Сьогодні ТзОВ «Агро ЛВ Лімітед» у селі Новосілки-Гостинні Самбірського району ввела в експлуатацію сучасний елеваторний комплекс, а на підприємстві вже працює близько 600 робітників.

«Цей елеватор – це наша нещодавна інвестиція. Він здатен зберігати до 12 тисяч тон зерна. Встановлення такого елеватора дозволить збільшити ефективність нашого виробничого блоку. Зерно проходить кілька етапів: при потребі відбувається очистка, після цього зерно сушать та розприділяють для зберігання. Наявність такого елеватора дозволяє забезпечити високу якість зерна. Більшість зерна постачаємо на експорт, але й на внутрішній ринок теж.Окрім зерна ми вирощуємо ячмінь, пшеницю, ріпак та сою», – наголосив директор підприємства «Агро ЛВ Лімітед» Андреа Б'янко.

Зазначимо, ТзОВ «Агро ЛВ Лімітед» входить в групу компаній Continental Farmers Group і є одним з найбільших виробників картоплі в Україні.

У 2017 році в селі Новосілки-Гостинні  збудували дві силосні ємкості на 6000 т для зберігання зерна.

Нагадаємо, за підсумками 9 місяців 2017 року Львівщина посіла 7 місце серед областей України за рівнем соціально-економічного розвитку. Відтак в економіку області вдалося залучити 52,4 млн доларів прямих іноземних інвестицій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.