Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Середа, 25 квітня 2018, 17:00

Садовий виділив 915 тисяч для Львівського конференц-бюро

Андрій Садовий

Всі кошти скерують як внески до статутного капіталу комунального підприємства.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №154 від 24 квітня.

Андрій Садовий розпорядився виділити з бюджету розвитку Львова 915 000 грн як внески до статутного капіталу ЛКП "Львівське конференц-бюро".

"Управлінню фінансів департаменту фінансової політики провести фінансування за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету м. Львова департаменту розвитку – в сумі 915 000 грн", – йдеться у документі.

Кошти передбачені як внески до статутного капіталу ЛКП "Львівське конференц-бюро", що займається організацією подвій та фестивалів у місті.

Контроль за виконанням даного розпорядження покладено на заступника міського голови з фінансово-економічних питань Геннадія Васьківа.

Нагадаємо, у квітні 2017 року на сесії Львівської міської ради депутати погодили перейменування ЛКП "Агенція з підготовки подій" в ЛКП "Львівське конференц-бюро" та збільшення статутного капіталу цього підприємства.

А у липні минулого року ЛКП "Львівське конференц-бюро" для службових потреб виділили приміщеня на площі Ринок, 1, у Львівській міській раді.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.