Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

ремонт дороги на Жовківщині

loda.gov.ua

Субота, 5 травня 2018, 10:20

Фірма львівського депутата ремонтуватиме дорогу на Жовківщині

ремонт дороги на Жовківщині

Вартість ремонту дороги становить майже 6 млн грн.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Вчора у Жовківському районі стартував ремонт дороги від Куликова до кінця села Надичі завдовжки 2,3 км. Усі роботи проводить ПП "Рома", директором якого є депутат Львівської обласної ради від Блоку Петра Порошенка Роман Демчина.

Відновлення цієї ділянки дороги становить майже 6 млн грн.

"Дорога для цього села може прослужити до 15 років, за умови, що тут не їздитиме великогабаритний транспорт. На цей час ми знали старий шар асфальту, а вкладання нового асфальту триватиме до понеділка. Тут працює 10 машин: асфальтоукладач, грейдер, екскаватор, тобто повний комплекс техніки, що потрібен для таких робіт", – зазначив Роман Демчина.

Нагадаємо, з 1 січня 2018 року дороги місцевого значення передані у підпорядкування Львівської ОДА. У 2017 році на Львівщині відремонтували 600 км доріг, однак протяжність усіх доріг загального користування в області становить 8300 км.

Загалом майже 80% доріг Львівщини потребують ремонту. Цьогоріч на Львівщині збираються відремонтувати 13 доріг. Перелік.

Додамо, у березні уряд затвердив програму розвитку автодоріг на 2018-2022 роки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.