Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. Пластова

Четвер, 17 травня 2018, 15:49

Міськрада виділила додаткову ділянку для будівництва сміттєпереробного заводу у Львові

вул. Пластова

Львівські депутати надали ЛКП "Зелене місто" ділянку на вулиці Пластовій площею 2,9 га.

Сьогодні на сесії Львівської міської ради депутати надали ЛМКП "Львівводоканал" дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Пластовій, 13. "За" проголосували 34 депутати.

Зокрема, йдеться про поділ земельної ділянки площею 65,9543 га на вул. Пластовій, 13, яку раніше міськрада виділила для ЛМКП "Львівводоканал" для виробництва та розподілення газу, очищення та розподілення води, на ділянки площею 62,9929 га та площею 2,9614 га.

Останню ділянку депутати передадуть ЛКП "Зелене місто" для будівництва комплексу з перевантаження та переробки твердих побутових відходів.

Додамо, у квітні депутати Львівської міськради погодили отримання кредиту від Європейскьго банку реконструкції та розвитку в розмірі 25 мільйонів євро на сміттєпереробний завод. Його отримуватиме комунальне підприємство "Зелене місто". Доходи з майбутнього заводу також використовуватимуть на повернення кредиту.

Торік у грудні міська рада визначила місце для сміттєпереробного заводу на вул. Пластовій, 13. Цю ділянку під будівництво заводу запропонувала французька компанія Egis, що працювала над проектом стратегії поводження зі сміттям у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.