Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вулиця Пластова

Четвер, 21 грудня 2017, 17:06

У Львові визначились із місцем під сміттєпереробний завод

вулиця Пластова

Львівська міська рада надала дві земельні ділянки на вулиці Пластовій двом комунальним підприємствам.

Сьогодні депутати Львівської міської ради сорока сімома голосами підтримали рішення надати дві земельні ділянки львівським комунальним підприємствам на вулиці Пластовій, 13.

Так, за ЛМПК "Львівводоканал" затверджено технічну документацію із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок загальною площею 72,6550 га на вул. Пластовій, 13 на земельні ділянки: площею 65,9543 га i площею 6,7007 га.

 

За згодою Львівського міського комунального підприємства "Львівводоканал" земельну ділянку площею 6,7007 га на вул.
Пластовій, 13 вилучено з їхнього користування.

Її надано Львівському комунальному підприємству "Зелене місто" для будівництва комплексу з перевантаження та переробки твердих побутових відходів за рахунок земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення.

 

Нагадаємо, наприкінці червня мешканці сіл Муроване та Сороки-Львівські написали звернення до депутата свого виборчого округу Львіської обласної ради з проханням інціювати звернення до Львівської обласної ради та Львівської міської ради з вимогою не допустити будівництво сміттєспалювально комплексу на території ТЕЦ-2 на вул Пластовій. Нещодавно його оприлюднили  на сесії облради.

Цю ділянку під будівництво заводу запропонувала французька компанія Egis, що працювала над проектом стратегії поводження зі сміттям у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.