Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Водопостачання у Львові

П'ятниця, 18 травня 2018, 11:03

У Львові відновили подачу гарячої води більшості абонентів

Водопостачання у Львові

Наразі без гарячої води є будинки у Сихівському і Франківському районах.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Вчора запустили в роботу ТЕЦ-1 і відновили подачу гарячої води до 409 будинків у Сихівському районі та 218 будинків у Франківському. Станом сьогодні на ранок гарячу воду отримує 1024 споживачі ЛМКП "Львівтеплоенерго": весь Галицький район — це 11 споживачів; весь Личаківський — 113 споживачів; весь Шевченківський район — 267 споживачів; 218 споживачів у Франківському районі та 409 споживачів у Сихівському районі. Без гарячої води 27 будинків у Сихівському районі і 57 споживачів у Франківському.

Як наголошують тепловики, відповідно до плану-графіку відновлення подачі гарячої води після гідравлічних випробувань, процес відновлення мав розпочатися з 20 травня.

Нагадаємо, з 23 квітня розпочалися  гідравлічні випробування теплових мереж, що є на балансі ЛМКП "Львівтеплоенерго", а з 10 травня гідравлічні випробування відбуваються на теплових мережах ЛКП "Залізничнетеплоенерго".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.