Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

рейковий автобус

П'ятниця, 18 травня 2018, 18:02

Через відкриття Бескидського тунелю повторно змінили розклад поїздів

рейковий автобус

За іншим розкладом два поїзди курсуватимуть півтора тижні.

Про це повідомив прес-центр Львівської залізниці.

У зв’язку із переключення залізничної інфраструктури станції Бескид зі старого на новозбудований тунель поїзд №6508 Мукачево–Лавочне слідуватиме за діючим розкладом до станції Воловець із 19 по 24 травня, а не з 20 травня, як повідомлялося раніше. Зворотно з Воловця поїзд №6501 відправлятиметься о 06:01 і курсуватиме за діючим розкладом до Мукачевого із 20 по 25 травня, а не з 21 числа, як повідомлялося раніше.

Крім того, у зв’язку з проведенням ремонту рейкового автобуса PESA 630М №002 у період із 19 по 31 травня змінюється склад поїзда №751/754 сполученням Здолбунів-Холм-Здолбунів, щo обслуговуватиме рейковий автобус PESA 620М (один вагон 2-го класу із 92 пасажирськими місцями).

Залізничники Львівської магістралі просять пасажирів із розумінням поставитися до вимушених змін, врахувати їх у плануванні подорожей на вказані періоди, а також уважно стежити за додатковою інформацією на станціях, вокзалах, безпосередньо у поїздах та в ЗМІ.

Нагадаємо, що у зв’язку з проведенням робіт із , із 19 по 25 травня призупинять  рух поїздів на перегонах Лавочне-Бескид-Скотарськ та змінять графік і розклад руху низки приміських поїздів. Додамо, що відкриття нового Бескидського тунелю відбудеться  наступного тижня, 25 травня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.